Werkwijze/kosten

We vertellen u graag meer over onze werkwijze/kosten bij Shen yuan Acupunctuur. Het is voor ons van groot belang om u een prettig gevoel te geven in onze praktijk. Wanneer u zich ontspannen en begrepen voelt, komt dit het resultaat ten goede. Globaal bestaat onze aanpak uit drie stappen:

Uitgebreide intake

Allereerst plannen we ruim de tijd in voor een persoonlijke intake. U krijgt een kopje koffie of thee. Tijdens dit gesprek bespreekt de behandelaar wat uw klachten exact zijn. Hoe lang bestaan ze al, wanneer heeft u er het meeste last van, wat heeft u er al tegen gedaan? Ook is er aandacht voor u als persoon. Hoe zit u in uw vel en hoe gaat het met uw energie? Ook bekijkt de behandelaar uw tong en voelt uw polsen, om een beeld te krijgen van de situatie in uw lichaam.

Behandelplan

De klachten waarmee u bij ons komt, zet de behandelaar na de intake om in een diagnose. Is er een verstoorde energiehuishouding? Dan komt er een behandelplan om deze disbalans te herstellen. Dit bespreekt hij met u, om uit te leggen waar de keuzes op zijn gebaseerd. Soms vullen behandelmethodes elkaar aan voor een optimaal resultaat.

De behandeling

Nu duidelijk is wat u het beste kunt doen, gaan we aan de slag met de daadwerkelijke behandeling. Meestal starten we hier direct bij het eerste bezoek mee, dit alles gaat in overleg. Vaak bestaat het plan uit meerdere behandelingen in kuurvorm, bijvoorbeeld 5 of 10 keer. De behandelaar bekijkt goed of de behandeling aanslaat en er eventueel aanpassingen nodig zijn. U krijgt altijd de kans te vertellen hoe u zich voelt en wat de behandeling met u doet.

KOSTEN

Acupunctuur

Eerste consult € 20

Tijdens het eerste consult vinden inschrijving, een gesprek en onderzoek plaats. De diagnose wordt gesteld en er komt een behandelplan.

Hiervoor worden eenmalig kosten in rekening gebracht

Acupunctuur  € 55 

Onder deze acupunctuur behandeling  wordt afhankelijk van uw klachten ook andere therapie (cupping/moxa/korte massage/guasha) toegepast

Acupunctuur combinatie met massage van 25 min voor € 75

Massage

30 min voor €30

60 min voor €55

Afhankelijk van uw situatie kunt u volgende massage krijgen

Nek, schouder en rug massage  

Voetreflex massage

Ontspanningsmassage 

Tui na massage 

Sportmassage

Full body massage

Cupping €20

Kruiden 

Chinese pillen € 10-15

Chinese kruiden € 35-45

Het is momenteel niet kunt pinnen bij de praktijk.

we kunnen ook bij uw huis  behandelen als u zelf niet kunt naar de praktijk komen. 

Bel of Whatsapp tijdig (minimaal 24 uur van te voren) om een afspraak af te zeggen of te verzetten.
Als je zonder goede reden niet op je afspraak komt, wordt het consult alsnog in rekening gebracht.

De kosten kunt u van uw verzekering terugkrijgen. Lid van beroepvereniging Zhong

Bezoek www.zorgwijzer.nl voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen vergoeden onder de noemer ‘alternatieve geneeswijzen/alternatieve zorg’ vanuit de aanvullende zorgverzekering op basis van erkenning van de ZHONG.

De zorgverzekeraars vergoeden de kosten  vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze zorg komt niet ten laste van het eigen risico