Over ShenYuan

Binnen onze praktijk in Hilversum werken wij met drie behandelaars. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen specialiteiten. 

Maak alvast kennis met ons team:

Dr. You Ai Ye

Dr. You Ai Ye studeerde af aan de Chengdu Universiteit voor Acupunctuur en Tuina massage. Hij heeft vervolgens ruim 20 jaar bij een lokaal ziekenhuis gewerkt in Hangzhou. Hierdoor heeft hij veel ervaring opgedaan.

Hij heeft veel ervaring in het behandelen van: acute en chronische verstuiking van nek, schouder, ellenboog, pols, knie en enkel, cervicale spondylopathie, periarthritis van de schouder, letsel van de superiore cluniale zenuwen, letsel van de piriformisspier, ischias, tendinitis van de achillespees, sporen op het hielbot, etc. Ook boekt hij goede resultaten bij Tuina massage en preventieve massage.


Dr. Caiyun Ye studeerde af aan de Universiteit voor Traditionele Chinese Geneeskunde in Beijing. Sindsdien is zij al meer dan 25 jaar werkzaam als TCG arts. Ze heeft veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van de Chinese kruidentherapie, Tuina-massage en acupunctuurbehandelingen. Hierdoor is ze ervaren in het behandelen van klachten zoals: eczeem, psoriasis, neurodermatitis, urticaria, acne, pruritus, alopecia en vitiligo/chloasma.

Ook is zij een expert in het toepassen van een gecombineerde behandeling voor gynaecologische aandoeningen. Zij heeft unieke inzichten op dit gebied, zoals bijvoorbeeld onregelmatige menstruatie en spijsverteringsstoornissen bij kinderen.

Door middel van een combinatie van behandelingen met acupunctuur, tuina-massage en Chinese kruidentherapie boekt zij zeer goede resultaten bij: een hoge bloeddruk, slaapstoornissen, hoofdpijn, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, ‘frozen shoulder’, een eenvoudige vorm van overgewicht, nekklachten, hersenbloeding, chronische maag- en darmontsteking, bekkenontsteking en een gebrekkig immuunsysteem.

 Dr Wu is afgestudeerd aan de Universiteit voor Traditionele Chinese Medicijnen in Beijing. 

Dr Wu is gespecialiseerd in behandelingen tegen bijvoorbeeld: hoofdpijn, migraine, hooikoorts, onregelmatige menstruatie, psoriasis, kaalheid, chronische eczeem, hoge bloeddruk, hyperventilatie, bronchitis, astma en burn-out. Door de combinatie van Chinese kruidentherapie en acupunctuur behaalt hij goede resultaten bij problemen aan het zenuwstelsel. Hieronder vallen ook klachten als: slapeloosheid, neurose, depressie, epilepsie, intercostale neuralgie, stress/overspannenheid en fobieën.